OOB life / Endurance Sport træningslejr 6. – 13. Marts 2021 på Mallorca

6. til 13. Marts 2021 afholder vi i samarbejde med Endurance Sport og NextLevelCamp træningslejr på Mallorca.

Sæsonen 2020 må siges at være blevet splittet til atomer på grund af Corona Virus.
Men før Danmark blev lukket ned og stævnerne blev aflyst, var vi på Mallorca på den årlige træningslejr.

De personlige rekorder grundlægges lang tid før stævnerne køres

Igen i 2021 afholder vi træningslejr med fokus på at få det optimale springbræt frem mod sommerens stævner.

Dine personlige drømme og mål indfries ikke kun til stævnerne, men i højre grad land tid før stævnet skyldes i gang.

Vores træningslejr har 3 fokuspunkter:

 • Træning i fantastiske omgivelser, som kan motivere dig over vinteren. Vi har placeret vores træningslejr tidligt i marts, fordi det gør at træningslejren vil kunne være ekstra motiverende i januar og februar, hvor det danske vejr ikke just bidrager meget til motivationen.
 • Viden og indsigt du ikke kunne få på egen hånd. I OOB life adskiller vi os fra andre træningstibud i og med vi 100% arbejder med træningsvejlening og sports coaching. I over 10 år har blandt andet hjulpet næsten 70 triatleter med at komme til Ironman World Championships. Læs mere her.
  Vi stiller med 3 professionelle trænere til træningslejren, hvis fokus er dig og din træningslejr – ikke selv at få trænet.Træningslejren laver vi i samarbejde med Endurance Sport, som er danmarks førende triathlon butik.Igennem personligt venskab og 20 år i triathlon har vi skabt et forhold til Frank Jakobsen og Kaisa lvesmäki-Jakobsen, som driver NextLevelCamp, som i øvrigt er den første camp af sin slags.Ens for os, Endurance Sport og NextLevelCamp er en kærlighed til udholdenhedssport og til at dele den med andre.
 • Socialt samvær. I alle vores samlinger i OOB life er det altid vigtigt at man som minimum før 3 nye venner.
  Vi vægter det sociale samvær højt, men vores tilgang er klar: Man skal yde før man kan nyde!
  Efter de hårde træningspas vil vi være sociale med  hinanden. Det skal du være indstillet på. Hvis du foretrækker en usocial stroppe tur, så er denne camp ikke for dig.

Hvem vil du træne med og blive undervist af?

Vores træningslejr er ikke blot træning, men der er også en høj grad af undervisning.
Baseret på feedback fra dette års camp, vil vi skrue endnu mere op for graden af personlig undervisning på træningslejren.

Det betyder du vil få 1-1 teknik undervisning i svømning og løb, foredrag omkring de træniningsprincipper der er fundament for OOB life metoden. Læs om metoden her. 

Derudover har vi også en “meet the pros” aften. På denne aften vil du have mulighed for at stille vores guider spørgsmål om livet som professionelle triatleter.

På campen kommer Vicenc Castella. Vicenc er OOB life coach og kører Ironman på 8 timer og 26 minutter. Læs om Vicenc her. 

Jeg (Aleksandar Sørensen-Markovic) vil deltage. Du kan her hører en podcast om hvem jeg er og hvad min baggrund er.

Derudover vil Jonas Christoffersen, som er indehaver af Endurance Sport deltage. Jonas har dyrket triathlon siden 90erne og har rådgivet triatleter i lige så lang tid.

Sagde du professionelle guider?

Frank og Kaisa fra stiller deres professionelle guider til rådighed for os hele ugen.
Det betyder at du ud over at have en træner tilknyttet din gruppe også vil have en guide.
I år havde vi blandt andet Jesper Svensson som er dobbelt ironman vinder (Brasilien og Barcelona) samt Swim- Run ÖTILLÖ verdenmester, Thiago Vihnal (mangedobbelt Ironman vinder og adskellige podium placeringer til Ironman samt bedste brasilianer nogen siden ved Ironman World Championship) og Hans Christian Tungesvik, som blandt andet har vundet Norseman  Extreme triathlon verdensmester og norsk mester på halv ironman, som guider.

3 muligheder for at deltage

Trods de mange træner og guider, så holder vi antallet af deltagere til 40 deltagere.
Baseret på vores erfaringer og efterspørgsel hos deltagere, har vi lavet 3 muligheder for at deltage.
Ens for dem alle er et klassisk OOB life princip: Vi er ikke nødvendigvis lige hurtigere, men vi udfordre os selv lige meget!

Vi tilbyder 3 muligheder på campen.

 • Begynder: Du er ny i triathlon (1 år) eller har begrænset erfaring. Du har aldrig eller kun begrænset været i bjerge at træne før.
 • Super motionist:   Du er erfaren og vil gerne have en god træningslejr der kan være et afsæt til perosnlige rekorder i den kommende sæson. Du træner reglmæssigt og har kendskab til det at være på træningslejr.
 • AG Elite. Du er meget erfaren og placerer dig i toppen af din din aldersklasse når du motionerer. Du drømme på sigt om deltagelse ved Ironman World Championship og sejr i AG og evt at prøve kræfter som professionel.

Sådan reserverer du din plads

Vi har et begrænset antal pladser på campen.

Du kan nu resevere din plads på campen, så du er sikker på at komme med. Senere vil vi bede dig om et depositum og i forbindelse med dette vil vi infomere om alle forhold med hensyn til COVID 19, i tilfæde af vi skulle være så uheldige at der stadig vil give begrænsninger i rejseaktiviterer i foråret 2021.
Alle vilkår vil blive informeret før du laver første betaling.

For at reseverer din plads, skal du udfylde denne tilmeldingsform


LINK TIL TILMELDING

Grundet COVID 19 situaitonen, er det ikke muligt at give endelig priser, men understående praktik om campen er vejledende. Vi forventer ikke større afvigelser omkring dette, men holder dig naturligvis løbende opdateret, når vi først har din reservation.
Grundet COVID 19 vil der også først senere blive opkrævet et depositum for deltagelse.

Praktisk om campen

 • Dato. 6. til 13. Marts 2021 i Alcudia, Mallorca.
 • Pris for camp: 595 EURO per person i delt dobbeltværelse på 4 stjernet hotel. Der er mulighed for at opgradere.  Bemærk OOB life atleter der træner på OOB life premium betaler 495 EUR per person.
  Dette inkluderer en lækker halvpension (drikkevarer betales seperat), daglig adgang til hotellets SPA, adgang til gym og inden- og udendørs pool.

Træner du ikke med OOB life eller er inviteret af Endurance Sport, men interesseret i campen er du velkommen til at skrive til mig på: aleksandar@ooblife.com

Fly og cykeltransport skal tilkøbes. Dette giver dig størst mulig frihed til at vælge den afgang der passer dig og dit budget bedst.

 • Booking af campen og alt praktisk via Kaisa på:  kaisa@nextlevelcamp.com.
  Evt.  transport af egen cykel skal bookes og betales i forbindelse med køb af den enkelte persons flyrejse.
  Der er mulighed for at transportere sin cykel ned med lastbil, og i finder  info om dette følger på NLC hjemmeside.
  Der vil også være mulighed for at leje gode cykler på hotellet.

Vi glæder os meget til en fantastisk uge på Mallorca!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.