Træning til virksomheder

Vi har mange års erfaring med træningsforløb til virksomheder, både når det handler om at få sundere og gladere ansatte eller hvis det er forløb med virksomhedens kunder.

KONTAKT OS

Træning der støtter op om virksomhedens mål

Med OOB life kan virksomheder give deres ansatte adgang til tidseffektiv, personlig træning som gør medarbejderne gladere, sundere og stærkere. Med vores pakker til virksomheder, får jeres ansatte adgang til et skræddersyet træningsprogram og en personlig træner til en nedsat pris, som enten kan betales af virksomheden eller af den ansatte.

OOB life samarbejder med Running26 omkring forløb og events til virksomheder.

 

Skræddersyet træning til jeres medarbejdere

Med vores løsning til virksomheder, kan jeres ansatte få personlig træning som passer lige nøjagtigt deres niveau, ambitioner og hverdag. Vores pakker fungerer som et gode til jeres ansatte, som de kan vælge til, hvis de er interesseret.

Sport som netværk

Udover vores almindelige pakker til virksomheder, laver vi hvert et år et par enkelte, eksklusive forløb for virksomheder, hvor vi kombinerer online, personlig træning med eksklusive events. Vi har både leveret disse forløb til Danske Bank og PwC og har i disse forløb brugt profiler som Carlos Sastre, Rolf Sørensen og Jørgen Leth.

Gladere, sundere, stærkere

OOB life er bygget op om mottoet "Gladere, sundere, stærkere". Hvad betyder det?

Gladere

Vi tror på, at sport bør og skal handle om glæde. Dette er altid vores største håb: At sikre at vores brugere er motiverede og glade. Hver dag. Vi sikrer dette via personlig kommunikation og opfølgning samt en træningsplan, der inddrager dine vigtigste prioriteter i livet. Hvis din træning gør dig glad, har du et øget ønske om at gøre det en essentiel del af din hverdag. Når træning bliver en vane, vil du kunne opnå dine mål.

Sundere

Vi sikrer, at du kommer godt i gang med din træning og hurtigt opnår gode vaner. Vi sikrer, at din personlige plan matcher din historik, din nuværende form og ambitioner, hvad enten du er helt grøn begynder eller allerede er en skarp ekspert. Gennem effektiv planlægning samt en optimal balance mellem træning og hvile sikrer vi, at du undgår skader og overtræning.

Stærkere

Baseret på både subjektiv og objektiv feedback fra dig, samt løbende kommunikation, tests og udfordringer, tilrettelægges din træning af din OOB life træner, så du hele tiden bygger på og oplever at du bliver bedre og stærkere - uge for uge. Vores træningsprogrammer skræddersyes til dig, så du opnår en optimal formudvikling.

Medarbejderne får deres egen app

I jeres medarbejderes personlige OOB life app kan de følge deres træning og fremgang samt kommunikere med deres træner

Få overblik over dit træningsprogram og læs de detaljerede guides til hvert enkelt træningssæt
Kommuniker nemt og hurtigt med din personlige trænere direkte i din OOB life app
Følg din fremgang med statistik, udfordringer og de mål du har opnået
HENRIK MEINERTZ, SENIOR VICE PRESIDENT, DANSKE BANK
Vi har hos Danske Bank i flere år brugt OOB life i forbindelse med kundearrangementer. OOB life leverer personlig og engageret service og har sikret at vi på tværs af forskellige forudsætninger og interesser har oplevet personlig fremgang og et styrket fællesskab.
Basic
10% på OOB life services til ansatte

DKK

750

Per måned

Premium
15% på OOB life services til ansatte
DKK 1500

Per måned

Custom
22,5% på OOB life services til ansatte
Mulighed for tilpassede events
Fra DKK 3500