Passion for at hjælpe mennesker med at nå deres mål

Hvert år træner OOB life flere hundrede personer og hjælper dem med at definere og realisere deres drømme. Læs mere om vores historie og arbejde her.

TRÆN MED OOB LIFE

Træning i balance

Vores filosofi er at der skal være balance i træningen. Vi hjælper helt grønne begyndere, seriøse motionister, elite atleter og virksomheder med personlig, tidseffektiv træning.

Vores historie

Aleksandar Sørensen-Markovic startede OOB life i 2011, for at bruge den viden han havde opbygget omkring sportsperformance, som professionel triatlet. Aleksandar har været på junior landsholdet i basket, lavet top 10 resultater i internationale Ironman stævner og selv trænet mere end 1000 personer.

Kampen mod kræften

OOB life står bag projektet "WHO IS NUMBER ONE", som har til formål at skabe opmærksomhed omkring at have en sund livsstil mod kræft. Projektet har forskellige aktiviteter i ugen op til det årlige KMD IRONMAN Copenhagen stævne.

Gladere, sundere, stærkere

OOB life er bygget om om mottoet "Gladere, sundere, stærkere". Hvad betyder det?

Gladere

Vi tror på, at sport bør og skal handle om glæde. Dette er altid vores største håb: At sikre at vores brugere er motiverede og glade. Hver dag. Vi sikrer dette via personlig kommunikation og opfølgning samt en træningsplan, der inddrager dine vigtigste prioriteter i livet. Hvis din træning gør dig glad, har du et øget ønske om at gøre det en essentiel del af din hverdag. Når træning bliver en vane, vil du kunne opnå dine mål.

Sundere

Vi sikrer, at du kommer godt i gang med din træning og hurtigt opnår gode vaner. Vi sikrer, at din personlige plan matcher din historik, din nuværende form og ambitioner, hvad enten du er helt grøn begynder eller allerede er en skarp ekspert. Gennem effektiv planlægning samt en optimal balance mellem træning og hvile sikrer vi, at du undgår skader og overtræning.

Stærkere

Baseret på både subjektiv og objektiv feedback fra dig, samt løbende kommunikation, tests og udfordringer, tilrettelægges din træning af din OOB life træner, så du hele tiden bygger på og oplever at du bliver bedre og stærkere - uge for uge. Vores træningsprogrammer skræddersyes til dig, så du opnår en optimal formudvikling.

Vi har lavet vores egen træningsapp

Find dit træningsprogram, kommuniker med din træner og følg din fremgang

Få overblik over dit træningsprogram og læs de detaljerede guides til hvert enkelt træningssæt
Kommuniker nemt og hurtigt med din personlige trænere direkte i din OOB life app
Følg din fremgang med statistik, udfordringer og de mål du har opnået
THOMAS VEJE OLSEN, REGIONAL DIRECTOR, IRONMAN SCANDINAVIA
Vi har gennem de sidste 5 år samarbejdet med OOB life omkring promovering af triatlon sporten i Danmark. OOB life's viden om sporten og om træning er unik og deres tilgang har hjulpet både begyndere og professionelle til fantastiske resultater ved vores stævner. OOB life har etableret sig om de klart førende indenfor personlig triathlon træning i Danmark og har vores varmeste anbefalinger.