Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med at du bliver kunde hos OOB life vil du give nogle personoplysninger til OOB life, herunder særligt

Dit navn
Din e-mailadresse
Din træningsdata
Dit telefonnummer
Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse både håndteringen af din henvendelse, men også da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen. Dine træningsdata, telefonnummer og betalingsoplysninger vil aldrig blive videregivet til andre parter og vil udelukkende blive behandlet af OOB life

Behandling af personoplysninger – samtykke 

Hvis du har afgivet din email til OOB life enten i forbindelse med en konkurrence, en email pop-up på vores website eller ved henvendelse til os med henblik på at starte personlig træning behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@ooblife.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger samt navn og email, herunder ePay, Google, Mailchimp og Facebook. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

OOB life ApS
CVR-nr. 37114332
Mimersgade 61 B, 5 tv.
2200 København N
E-mail: info@ooblife.com

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Har du ønsker om ændring eller at få oplyst hvilke data vi har på dig, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. Dette kan også ske ved at kontakte os på ovenstående e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over OOB life’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen:

Borgergade 28
1300 København
Telefon 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk