Med OOB livsstil får du

Alt det du skal bruge for at få en sund livsstil i balance…

Et unikt træningsprogram til dig
En fast træner som lærer dig at kende
Træning du kan lide. Er der fx noget du helst vil undgå eller et hold i fitness du kan lide, så kommer det med i dit træningsprogram
Altid tilpasset dit niveau, dine mål og din hverdag
Adgang til din træning på vores nemme app
Hjælp til at definere dine mål og vejen der til
Vi blander styrketræning, gåture, løb, cykling, svømning, holdtræning. Vi kombinerer det du kan lide
Løbende justeringer af dit program, så det udvikler sig med dig

En sund livsstil i balance

Vi tror på at motion og sport er fundamentalt for et sundt og godt liv, men vi ved også at træningen skal tilpasses den enkelte, være noget man nyder og i balance med de øvrige prioriteter i ens liv.

Hvem er OOB life?

OOB life er startet af Aleksandar Sørensen-Markovic, der gik fra overvægtig til professionel triatlet. Vi har hjulpet flere tusinde danskere til livsstilsændringer og med at opnå store sportslige mål. Hver år arranger vi "Who Is Number One", et løb der skal skabe opmærksomhed omkring en sund livsstil mod cancer.


Før

Efter
Fra 200kg til at nyde træningen

“Et af mine favorit træningssæt er intervaltræning på cykel. Det er hårdt, men bagefter er det så vanvittigt fedt. Jeg er så glad for den træningsplan, der er lavet til mig.”

Læs mere om Michaels’ historie her.

Følg din fremgang i din OOB life app

Find dit træningsprogram, kommuniker med din træner og følg din fremgang

Få overblik over dit træningsprogram og læs de detaljerede guides til hvert enkelt træningssæt
Kommuniker nemt og hurtigt med din personlige trænere direkte i din OOB life app
Følg din fremgang med statistik, udfordringer og de mål du har opnået

Gladere, sundere, stærkere

OOB life er bygget på mottoet "Gladere, sundere, stærkere". Hvad betyder det?

Gladere

Vi tror på, at motion bør og skal handle om glæde. Dette er altid vores største håb: At sikre at vores brugere er motiverede og glade. Hver dag. Vi sikrer dette via personlig kommunikation og opfølgning samt en træningsplan, der inddrager dine vigtigste prioriteter i livet. Hvis din træning gør dig glad, har du et øget ønske om at gøre det en essentiel del af din hverdag. Når træning bliver en vane, vil du kunne opnå dine mål.

Sundere

Vi sikrer, at du kommer godt i gang med din træning og hurtigt opnår gode vaner. Vi sikrer, at din personlige plan matcher din historik, din nuværende form og ambitioner, hvad enten du er helt grøn begynder eller allerede er en skarp ekspert. Gennem effektiv planlægning samt en optimal balance mellem træning og hvile sikrer vi, at du undgår skader og overtræning.

Stærkere

Baseret på både subjektiv og objektiv feedback fra dig, samt løbende kommunikation, tests og udfordringer, tilrettelægges din træning af din OOB life træner, så du hele tiden bygger på og oplever at du bliver bedre og stærkere - uge for uge. Vores træningsprogrammer skræddersyes til dig, så du opnår en optimal formudvikling.

Skal vi hjælpe dig med din træning?

Hos OOB life har vi hjulpet alle typer af personer, alt fra store livsstilsændringer til fuldtidsatleter, og vi vil også meget gerne hjælpe dig. Vi har fuld forståelse for din situation og vi har højst sandsynligt hjulpet andre personer, som har siddet i nøjagtig samme situation som dig før.

Når du trykker “Start din træning nu” udfylder du navn og mail, hvorefter vi kontakter dig. Du har mulighed for at snakke med din kommende træner inden du betaler. Du betaler nemt og sikkert online og kan til enhver tid opsige dit træningsprogram.

CHRISTINA SVEJSTRUP
OOB life er mesterlige til at lægge min træning optimalt i forhold til min travle hverdag med eget firma og tre børn, så jeg opnår de bedst mulige resultater og kan træne med overskud. Det er aldrig kedeligt: power, god kemi og progressivt. Jeg er 100 % “Happier Healthier Stronger” med OOB life.
LIVSSTIL BASIC
DKK245/MDR.

Personligt træningsprogram opdateret hver 4. uge

Adgang til træning via OOB life app

Ugentlig evaluering af din træning med din træner

24 timers svartid fra din træner

Tidseffektivt træningsprogram

Rabatter hos OOB life partnere

LIVSSTIL PREMIUM
DKK475/MDR.

Alt fra Basic, plus:

Løbende ændringer af program

Daglig feeedback

Ubegrænset kommunikation med din træner

Få første måned til halv pris!
LIVSSTIL CUSTOM
DKK895/MDR.

Alt fra Basic og Premium, plus:

Ubegrænset telefonisk kontakt

OOB life senior træner