Med OOB livsstil får du

Alt det du skal bruge for at få en sund livsstil i balance…

Forbedret kondition (løb eller gå 2-3x/uge)
Øget styrke (styrketræning du kan lave overalt)
Øget velvære. I dit program er der tips til hvordan du kan afhjælpe mental stress
Træning der ikke kræver en masse udstyr (du skal kun bruge en yogamåtte og en smartphone eller GPS ur)
En fast træner som følger dig og lærer dig at kende. Din træner kontakter efter du tilmelder dig og hjælper dig igang.
En træner der laver et helt unikt træningsprogram som er lavet til dig og passer til dit liv.
Adgang til din træning på vores nemme app
Træning du kan klar alle steder (kræver ikke medlemsskab til fitness)

OOB life principper

Vi bygger vores træning på følgende principper

Sæt dig et mål

Et konkret mål med en masse delmål er vejen til succes. At nå et mål er ingen let opgave. Der vil være op og nedture undervejs til målet.
Deler du ikke vejen mod dit mål op i små bidder kommer udfordringen let til at føles overvældende og får dig til at give op.

Træning skal nydes

Du når ikke dit mål uden sved på panden, men i modsætning til andre træningskoncepter, så bygger OOB lifestyle på et princip om gradvis at gøre dig stærkere

Følg din fremgang

Når du træner skal du mærke du kommer i bedre form og bliver stærkere. Kan man ikke klart svare ja til spørgsmålet: “Er du blevet bedre af din træning”, så træner man forkert. Fremgang skal både kunne føles og måles.

En sund livsstil i balance

Vi tror på at motion og sport er fundamentalt for et sundt og godt liv, men vi ved også at træningen skal tilpasses den enkelte, være noget man nyder og i balance med de øvrige prioriteter i ens liv.

Hvem er OOB life?

OOB life er startet af Aleksandar Sørensen-Markovic, der gik fra overvægtig til professionel triatlet. Vi har hjulpet flere tusinde danskere til livsstilsændringer og med at opnå store sportslige mål. Hver år arranger vi "Who Is Number One", et løb der skal skabe opmærksomhed omkring en sund livsstil mod cancer.


Før

Efter
Fra 200kg til at nyde træningen

“Et af mine favorit træningssæt er intervaltræning på cykel. Det er hårdt, men bagefter er det så vanvittigt fedt. Jeg er så glad for den træningsplan, der er lavet til mig.”

Læs mere om Michaels’ historie her.

Følg din fremgang i din OOB life app

Find dit træningsprogram, kommuniker med din træner og følg din fremgang

Få overblik over dit træningsprogram og læs de detaljerede guides til hvert enkelt træningssæt
Kommuniker nemt og hurtigt med din personlige trænere direkte i din OOB life app
Følg din fremgang med statistik, udfordringer og de mål du har opnået

Gladere, sundere, stærkere

OOB life er bygget på mottoet "Gladere, sundere, stærkere". Hvad betyder det?

Gladere

Vi tror på, at motion bør og skal handle om glæde. Dette er altid vores største håb: At sikre at vores brugere er motiverede og glade. Hver dag. Vi sikrer dette via personlig kommunikation og opfølgning samt en træningsplan, der inddrager dine vigtigste prioriteter i livet. Hvis din træning gør dig glad, har du et øget ønske om at gøre det en essentiel del af din hverdag. Når træning bliver en vane, vil du kunne opnå dine mål.

Sundere

Vi sikrer, at du kommer godt i gang med din træning og hurtigt opnår gode vaner. Vi sikrer, at din personlige plan matcher din historik, din nuværende form og ambitioner, hvad enten du er helt grøn begynder eller allerede er en skarp ekspert. Gennem effektiv planlægning samt en optimal balance mellem træning og hvile sikrer vi, at du undgår skader og overtræning.

Stærkere

Baseret på både subjektiv og objektiv feedback fra dig, samt løbende kommunikation, tests og udfordringer, tilrettelægges din træning af din OOB life træner, så du hele tiden bygger på og oplever at du bliver bedre og stærkere - uge for uge. Vores træningsprogrammer skræddersyes til dig, så du opnår en optimal formudvikling.

Skal vi hjælpe dig med din træning?

Hos OOB life har vi hjulpet alle typer af personer, alt fra store livsstilsændringer til fuldtidsatleter, og vi vil også meget gerne hjælpe dig. Vi har fuld forståelse for din situation og vi har højst sandsynligt hjulpet andre personer, som har siddet i nøjagtig samme situation som dig før.

Når du trykker “Start din træning nu” udfylder du navn og mail, hvorefter vi kontakter dig. Du har mulighed for at snakke med din kommende træner inden du betaler. Du betaler nemt og sikkert online og kan til enhver tid opsige dit træningsprogram.

CHRISTINA SVEJSTRUP
OOB life er mesterlige til at lægge min træning optimalt i forhold til min travle hverdag med eget firma og tre børn, så jeg opnår de bedst mulige resultater og kan træne med overskud. Det er aldrig kedeligt: power, god kemi og progressivt. Jeg er 100 % “Happier Healthier Stronger” med OOB life.
LIVSSTIL BASIC
DKK275/MDR.

Personligt træningsprogram opdateret hver 4. uge

Adgang til træning via OOB life app

Ugentlig evaluering af din træning med din træner

24 timers svartid fra din træner

Tidseffektivt træningsprogram

Rabatter hos OOB life partnere

Kun 30 dages opsigelse

LIVSSTIL PREMIUM
DKK495/MDR.

Alt fra Basic, plus:

Løbende ændringer af program

Daglig feeedback

Ubegrænset kommunikation med din træner

Kun 30 dages opsigelse

Få første måned til halv pris!
LIVSSTIL CUSTOM
DKK949/MDR.

Alt fra Basic og Premium, plus:

Ubegrænset telefonisk kontakt

OOB life senior træner

Kun 30 dages opsigelse