Hvorfor vælge OOB life som din træningspartner?

I OOB life specialiserer vi os i at hjælpe alle der har et mål på kort eller langt sigt inden for udholdenhedssportsgrenene løb, cykling og triathlon med at lykkes med at opnå deres mål.

Vi har siden vi begyndte i 2010 haft utrolig mange fantastiske oplevelser med de som vi har trænet.
Vi har både hjulpet folk med med radikale livsstilsændringer og til at udleve deres præstationsmæssige drømme.

Et par gode eksempler er her Lars Bønding og Christina Svejstrup.

Læs her om hvordan Lars gik fra stillesiddende pokerspiller til at lave en ironman og

her om hvordan Christina gik fra at være mor til 3 med drømme om at køre en halv ironman, til at køre 9 timer og distancere både sin bedre halvdel og alle hendes konkurrenter.

Fælles for alle de vi træner er at de har et mål eller noget de gerne vil opnå der involvere løb, cykling eller triathlon.

Vores eneste forudsætning for at indgå et træningsforløb med dig er at du har et mål vi kan hjælpe dig med, men hvorfor skulle du vælge at samarbejde med os?

Siden 2010 har vi arbejdet målrettet på at blive en endnu bedre sparringspartner for dig, så du kan indfri dine mål.

Vi adskiller os markant fra andre trænere ved:

#1 Vi er 100% dedikeret til træningsvejledning

At være trænere er ikke en hobby for os eller noget vi gør når vi har fri fra vores rigtig arbejde. Vi lever af at være professionelle trænere.

#2 Vi har en veldokumenteret træningsmetode.

OOB lifes metode har siden vi startet været fundamentet i det træningstilbud vi tilbyder. Du kan læse mere om metoden her. Vi har endda udviklet vores egen app som er tilpasset vores træningsmetode.

#3 Vi har erfaring.

Vi har siden 2010 hjulpet over 4000 personer til at opnå deres mål. Vi har også personlig erfaring.

  • Cheftræner Aleksandar har været professionel triatlet før han startede OOB life.
  • Træner Milos Salaski har været en meget dygtigt mellemdistanceløber og har siden træner sin egen hustru til at kvalificere sig til OL. Læs mere her.
  • Vicenc Castella blev nummer 4 overall til Ironman Copnehagen 2017 og konkurrede i år mod professionelle ved Ironman Nice og blev nummer 11 over all.
  • Marketingansvarlig Nikolaj har kørt triatlonstævner i ind-og udland, løbet ultraløb og besteget blandt andet Mont Blanc, Elbrus i Rusland og Kilimanjaro.

#4 Vi er passioneret om at nå dit mål.

Vores arbejde som trænere handler om en ting: At få dig til at lykkes.
Vi er ikke trænere fordi det passer godt ind i andre ting vi gerne vil. Vi er trænere fordi det at hjælpe andre til at opleve succes er det der motivere os allermest – også mere end vores egen træning – og vi elsker at træne!

Hvis du er på udkig efter en samarbejdspartner der tager medejerskab over dit mål for den kommende sæson og som kan hjælpe dig med at få succes, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Nikolaj
Nikolaj er marketingchef hos OOB life. Nikolaj har selv brugt OOB life til at træne op til Ironman, marathon og ultraløb. Hos OOB life har Nikolaj ansvaret for at vi får spredt god træning ud til så mange som muligt.