Sådan kommer du i gang med din personlige OOB life triathlon coach

I OOB life har vi fornøjelsen af at hjælpe rigtig mange forskellige mennesker med at nå deres mål.
Nogle er begyndere og andre konkurrerer for at blive blandt det bedste i verden.

Fælles for dem alle er: et mål på kort eller langsiden inden for triathlon, løb eller cykling. Derudover har de et ønske om at få en træner til at tage medansvar over deres mål og hjælpe med at få ambitionerne indarbejdet i en travl hverdag.

Når en OOBer begynder deres træning hos hos forklarer vi ofte, at vi rigtig gerne vil tage ansvar for at sikre kvaliteten i træningen, men det er kun hvis der er løbende kommunikation mellem atlet og træner, at vi kan hjælpe til at drømmene bliver nået, uden at de sportslige ambitioner kommer til at hænge familie, venner og arbejde ud af halsen.

Vi er anderledes

Hvis du overvejer at få en personlig træner til at hjælpe dig med dine mål, så har du forhåbentlig gjort dig nogle overvejelser om hvem du gerne vil have til at hjælpe dig. Du bør også overveje præcis hvilke behov du har får at få hjælp.

I OOB har vi i over 10 år hjulpet udholdenhedsatleter med at lykkes.

Du kan her læse om nogle af de mange OOBere vi har trænet.

Vi har gennem de år udviklet både vores egen træningsmetode, OOB life metoden, samt vores egen app / software. Det har vi gjort fordi vi mener det er den optimale måde at træne dig på.

Læs omkring OOB life metoden her.

Personlig kommunikation er nøglen til succes

Vi lægger stor vægt på meget personlig kommunikation mellem atlet og træner.
Din træningsplan skal naturligvis være af høj kvalitet. Der skal være en rød tråd og den tage udgangspunkt i dine mål, dine tidsmæssige rammer. Træningen skal være planlagt efter den frekvens, varighed og intensitet der passer optimalt til dig.

Det alene er dog ikke nok. Vi har gennem de sidste mange år erfaret, at jo mere kommunikation der er mellem en træner og en atlet, jo bedre lykkes atleten. Dette er uafhængigt af niveau.

Derfor er den personlige kommunikation ekstrem vigtig.

Vi er eksperter på træning, men du er ekspert på din krop og din hverdag. Sådan er udgangspunktet for samarbejdet mellem en OOB træner og en OOBer.

Sådan kan du komme i gang med at træne med os

Fordi det er personlig træning vi tilbyder, så er første skridt til at komme i gang med at træne med os, at vi lærer dig at kende.

Via vores hjemmeside kan du vise interesse for at træne med os og ønske at blive ringet op.

Det gør du her.

Når du har givet dine kontaktoplysninger vil du kunne vælge om du vil ringes op. Herefter vil du blive ringet op af en af os der vil tale med dig om dine mål og om hvordan vi eventuelt vil kunne hjælpe dig!
Er du det mindste i tvivl om hvordan vi eventuelt kan hjælpe dig, så kontakt os endelig. Vi hører gerne fra dig.

Det forventer vi af dig

Vi publicerer hver uge resultater OOBerne har opnået.
Du kan se dem her (vi er meget stolte af de resultater vi sammen med OOBerne skaber).

For at opnå så mange flotte resultater kræver det som nævnt et samarbejde.
Vi kan ikke gøre det for dig. Vi vil gerne have OOBerne har forventninger til deres trænere, så har vi også forventninger til dig.

OOB er ikke et program du blot følger og så sker der magi.
Naturligvis vil en god træningsplan få dig i rigtig retning, men det er først når du og din træner sammen kan planlægge, justere og optimere din træning, at din personlig fremgang virkelig tager fart.

Samtidig er det også mere forpligtende at vide din træner følger med, ligesom den ros man får også føles mere rammende, hvis man har knyttet en god relation til sin træner!
Som træner gør det også arbejdet meget sjovere at kende de man træner på flere punkter end blot pulsgrafter og watt data.

Vil du prøve at træne med os?

Det er meget let at komme i gang med at prøve at træne med os.
Du tilmelder dig blot her.

Vi har også nogle anmeldelser jeg vil anbefale du læser – over 130 mennesker har anmeldt os på Facebook. Læs dem her. 

Du er også altid meget velkommen til at skrive direkte til mig på: aleksandar@ooblife.com. Eller skriv til os på Facebook eller hvor du måtte synes det er lettest for dig at få fat i os 🙂

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.