OOB life resultater uge 41 2019

Weekenden i uge 41 var en ganske særlig weekend, hvis man er sportsglad.
Ikke nok med at Danmark slog Schweiz i en vigtig landskamp, så blev en magisk grænse brudt da Eliud Kipchoge brød 2 timer på et maraton. Brigid Kosgei slog i øvrigt også verdensrekorden for kvinder denne weekend!

For triatleter var det juleaften, for weekenden bød på Ironman World Championship. Her var der lagt op til det mest tætte race blant de professionelle i stævnets histore – og det skuffede ikke.

OOBerne var naturligvis i ilden. Janette Dommer skulle forsvare sit verdensmesterskab på Hawaii og der blev også afviklet stævner i Europa, hvor Kasper Laumann Hartlev også var på startstregen til at forsvare sin titel som vinder af Palma de Mallorca maraton i 2018.

Vi har samlet en lille oversig over alle de aktive og deres flotte præstationer!

Ironman World Championship

Janette Dommer – 9:45:44 – Vinder af Aldersklasse for 2. år i træk og samlet nummer 4 af af alle kvindelige aldersklasser. Fantastisk præstation af Janette der har døjet med en skade siden i sommer.
Emelie Jensen – 13:13:53 – Ironman World Championship debut til Emelie som med sine blot 18 år var en af de absolut yngste deltagere.
Søren Furbo – 9:49:53 – Debut på Hawaii for Søren. Søren har det sidste år trænet frem mod at kvalficere sig til stævnet. Det lykkes med en ironman tid på lige under 9 timer. En imponerende sæson Søren har haft!

Palma de Mallorca Maraton

Kasper Laumann Hartlev 2:35:44 – Samlet 2. plads. Imponerende resultat af Kasper, som har været meget begrænset med muligheder for træning da han er påbegyndt et krævende MBA studie i udlandet og har døjet med en mindre skade!

Chicago Marathon

Sidse Ericsen – 3:55:27

Gran Fondo Roma

Tina Egekvist – 2:20:00 – Løbet forkortet, men oplevelsen skulle efter sigende stadig være turen værd 🙂

Sydkyst 10 km

Cathrine Ingemann – 56:37

Sydkyst halvmaraton

Dorte Andersen – 1:50:53
Ralph Jensen – 1:44:08 – Vinder i aldersklasse 60-69. Imponerende tid af Ralph i dette “træningsløb” for ham!
Marc Winther – 1:40:01 – Marc løb egentlig pace for en kammerat, men sluttede selv med at levere en stærk tid!

La Tramun MTB Race

Octavi Grau N/A
Miguel Ovalle N/A

HTM Halvmarathon

Katrine Gottlieb – 1:50:18 – God og kontrolleret indsats af Katrine. Selvom løbet blot var træning, så leverde hun en flot tid, som lover godt for 2020!

Trail by Nordic Race

Sisse Charlotte Petersen – 48:38 – Samlet 5. plads hos kvinderne

Fakkelløbet – 5 km

Thomas Larsen – 20.43 – Samlet 2. plads

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.