OOB life resultater uge 30 og 31 2019

Sommeren betyder at der er stævneaktiviterne hos OOBerne er lidt lavere end normalt.
Derfor har vi i denne uge to uger samlet i vores oversigt.

Selvom de fleste OOBere enten ligger i skarp træning frem mod sensommerens og efterårets mål eller ligger på stranden, så har der været nogle på startstregen.

Uge 30

Ironman Hamborg

Thomas Schwartz – 14:21:08 – Thomas var ikke på toppen, men efter en hård svømning under vanlig niveau besluttede han dog at komme igennem. Man ved ikke hvad hånd man for tildelt på stævnedagen og nogle gange skal motivaitonen findes i at sætte fokus i at få det optimale ud af det man har og ikke hvad man gerne ville have. Det lykkes og endnu en ironman klaret for Thomas!

Triple Ultra Triathlon Lehsahn

Kathe Andersen – 56:44:14 – Kathe leverer en fantastisk fysisk og mental præstation. Op til forløbet har Kathe haft nogle udfordringer i træningen. Med denne præstation må det være mentalt en af de aller stærkeste præstationer vi har været vidner til i OOB life i meget lang tid!!!

Uge 31

Ironman Estonia

Klaus Hallø – 9:58:54 – 6. plads i aldersklasse. Solidt svøm. Cykling og løb godkent, men achilles problemer i træningen op til race påvirkede Klaus præstation.

Geopark Bjerg Grand Prix – 75 km

Thomas Borgen 2:21:21 Vinder i aldersklasse 55 – 60.

Ostseeman 113

Kim Mouritsen – 5:57:55 – Kim knækker 6 timer for første gang på halv ironman. Stævnet var forberedelse frem mod det egentlig mål: dobbelt ironman!

Ostseeman 226 stafet

Steffan Hansen – 10:54:35 – Som stafet. Stefan svømmede og cyklede. Steffan stræner mod sin første ironman i 2020!

Tracks 5 km løb Aarhus

Morten Theut – 18:39

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.