OOB life arrangerer tur til Marathon Des Sables i Peru

Hvert eneste år møder vi mange der savner den der ekstra udfordring der virkelig tænder dem så meget at de får prioriteret deres træning.

En perfekt udfordring kan holde motivationen oppe – selv når man normal ellers vil miste den.

I samarbejde med med vores samarbejdspartner Running26 har vi sammensat den perfekte udfordring for 2019 der vil give dig:

  • Den perfekte mulighed for at gøre 2019 til året hvor de gode intentioner om god form bliver realiseret.
  • Knyttet stærke relationer og venskaber.
  • Får en oplevelse for livet!

Varige vaner tager tid

Sammen med Running26 har vi lavet et forløb over 10 måneder som kulminerer med udfordringen i Peru.

Selve turen og stævnet i Peru er, som du kan se på videoen, fabelagtig, men årsagen til at vi har lavet forløbet er faktisk at vi ved at hvis du skal få succes med at få omsat dine gode intentioner om virkelig at få prioriteret din sundhed og velvære, så kræver det et konkret mål der tænder sig så tilpas meget at du vil priotere det over dit arbejde, vinklubber, golf eller hvad du nu måtte bruge din sparsomme tid på.

Vi kan få dig i form til at klare 3 dage i ørkenen

Løbet i Peru er en del af det legendariske Marathon Des Sables. Det er et løb på 3 x 40 km.

Vi har lavet et forløb over 10 måneder, for så ved vi at du kan blive klar og vi ved også at de nye vaner du får kommer til at holde ved ind i 2020.

Vi har erfaring med at tage folk fra sofa form til ironman på 10 måneder, så lad ikke din nuværende form være din begræsning.
Tag fat i os og få en ærlig vurdering om hvad et kræver at blive klar!

Det skal jo ikke være et surt slid hele vejen

En af de ting vi sætter stor pris på er balancen mellem pligter og fornøjelser. Du vil opleve at man faktisk godt at være velfornøjet selv når man løber i en hed ørken i Sydamerika, men vi har på vores ture altid prioriteret totaloplevelsen.

Stærk fællesskab, eventyr og gastronomi fra øverste hylde

MSD Peru 2019 forløbet løber over 10 måneder hvor du vil have samlinger med de andre deltagere, deltagelse i North Coast Ultra, weekendtur til Sverige, træning med landets førende eksperter i ultraløb og en rejse til Sydamerika hvor vi spiser på flere af verdens bedste restauranter!

Læs mere om MSD Peru 2019

Du kan meget mere om vores forløb her.

Bemærk: Forløbet er begrænset til få pladser
Har du spørgsmål til turen så er du velkommen til at ringe til os:

Bjarke Kobberø – Tlf: 61797477
Aleksandar Sørensen-Markovic – Tlf. 61779147

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.