Tjek #ooblife på Instagram – over 5000 billeder af OOB’erne

Over årene har rigtig mange OOB’ere delt deres træning og specielle øjeblikke med sporten på Instagram, som så mange andre gør det.

At dele sine erfaringer, op- og nedture og specielle øjeblikke kan både være med til at fastholde ens egen motivation, men også være til stor inspiration til andre. Vi ser ofte OOB’ere som har stor glæde at dele, blogge osv. og det kan vi kun anbefale.

Rigtig mange OOB’ere har brugt hashtagget #ooblife når de smider billeder op på Instagram. Faktisk er der nu over 5.500 billeder på Instagram med det hashtag.

Det synes vi selv er helt vildt og det er vi faktisk lidt stolte af. Det er ikke noget vi har motiveret folk til og vi er faktisk ikke så gode til at bruge Instagram selv (vi må i gang).

Hermed en anbefaling til at tjekke #ooblife ud, til at følge de andre OOB’ere og til at du selv bruger det hashtag og er med til at inspirere folk omkring.

Bruger du #ooblife kommer det også på vores website hvor vi nu automatisk smider de nyeste ind.

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Nikolaj
Nikolaj er marketingchef hos OOB life. Nikolaj har selv brugt OOB life til at træne op til Ironman, marathon og ultraløb. Hos OOB life har Nikolaj ansvaret for at vi får spredt god træning ud til så mange som muligt.