HOMETRAINER CYKELTRÆNING: Sådan bruger du Zwift med OOB life cykeltræning

OOB Life lancerer nu deres træningspas for triatleter og cykelryttere via Zwift-platformen.
Som en del af OOB Lifes service til det cyklende folk, har vi etableret en række af vores nøgle-cykelpas på Zwift platformen.
Du kan således nu downloade disse pas og køre dem via Zwift.

Hvad er Zwift ?

Zwift er en online, virtuel cykelplatform, hvor du tilslutter din kompatible home trainer. Således kan  du køre cykelpas i en virtual verden, hvor du kan se dig selv og andre rytter på en PC eller Mac.

Zwift har allerede en række gode og sjove træningspas indlagt. Dagligt er der også en række online stævner, hvor du kan køre om kap mod andre ryttere.

Hos OOB Life har vi nu lavet en række træningspas, som understøtter vores metode, og som du nemt kan downloade og bruge i din daglige cykeltræning.

Sådan gør du:

  1. Download og installer Zwift platformen til din PC eller Mac
  2. Sæt din hometrainer op og få den parret korrekt til Zwift. Det kræver ofte at softwaren på din home trainer er opdateret. På Zwifts hjemmeside kan du finde support og hjælp til dette. Parring kan ske både via BlueTooth eller Ant+ men vi har reelt haft bedst erfaring med Ant+ der kræver at du har en Ant+ dongle, evt fra Garmin eller fra leverandøren af din home trainer. Luk herfefter Zwift igen.
  3. Find og download nu det rette Zwift OOB life træningspas.  Der er allerede nu visse OOB Life cykelpas, som er opdateret med link til Zwift-filen, men ellers beder du bare din OOB Coach om at indsætte relevante Zwift-pas hvori der findes det rette link. Klik på download linket til .zwo filen (Zwift workout fil), som ikke fylder ret meget og downloades hurtigt.
  4. Flyt .zwo filen til din egen Zwift workout folder, der som regel findes under:  C:UsersUsernamDocumentsZwiftWorkouts
  5. Nu åbner du Zwift og vælger først “Ride”, sikrer at parring med din home trainer og watt måler sker korrekt. Herefter kommer du til menuen, hvor du kan vælge Workouts. Herunder finder du Custom Workouts og der ser du så de workouts, som du har downloaded og placeret i folderen nævnt herover.
  6. Vælg så den workout du gerne vil køre. Klik “Workout”. Derefter “Ride”. Så er du faktisk igang.
    Nu ser du den “bane” du skal køre træningspasset på, en del andre ryttere og du kan se opvarmning, intervaller og pauser som anvist i træningen. Og så er det reelt bare at træde i pedalerne og give den gas.
  7. Efterfølende kan du vælge at oploade træningen til Strava.

Er du ikke allerede OOBer, men interesseret i at høre mere om, hvordan du kan køre dine træningspas virtuelt og blive stærkere på cyklen med OOB Life, så skriv til:  info@ooblife.com

Happy Training

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.