Årest først og sidste mål, X2 Airborn Duathlon d. 18. oktober 2020

Lørdag 18. oktober 2020 er der endelig mulighed for at teste dig selv, din form og ikke mindst dine træningskammerater af, når X2 Airborn Duathlon løber af stablen.

I samarbejde med folkene bag Trailman Danmark har lavet en udfordring til dig, der lige som os, gerne vil teste din form af.

Grundet Corona krisen har vi savnet at køre stævner, teste os til det yderste og

Et race format der er tiltænkt at give dig mere end sved på panden

Arrangøeren af X2 duathlon har tidligere arrangeret Powerman Denmark i hjertet af København, og har erfaring med hvordan duathlonstævner skal afvikles.

En af de ting der er lagt vægt på i år er at der køres en rute, hvor du hele tiden vil se dine konkurrenter og dermed give stævnet en ekstra social dimension – noget vi har savnet hele Corona perioden.

Eksempelvis kan du her se hvordan cykelrutens 10 km afvikles:

Hele stævnet afholdes på den legendariske Flyvestation Værsløse. Et særlig fortrukket sted for triathleter, når sømmet skal i bund i cykeltræningen 🙂

Løberuten er 2.5 km.

Sådan deltager du

Du kan vælge imellem to distancer på X2 Copenhagen Airborne.

SPRINT: 2.5 km løb, 30 cykling, 5 km løb. X2 Sprint starter kl 12.00 – FREM TIL DEN 1.8.2020 250kr.

WINGS OF FURY: 5 km løb, 80 km cykling,15 km løb. Denne distance starter kl 10.00 – FREM TIL DEN 1.8.2020 300 kr.

LINK TIL TILMELDING

Prisen ender på 400 kr. på sprint og 600 kr. for den lange.

Derfor duathlon

Hånden på hjertet. Det er triathlon vi foretrækker blandt triathlon og duathlon, men 2020 er året hvor vi har set vigtigheden af at være omstillingsparat.

Derfor har vi sammen med arrangøren lavet distancen Wings of Fury. I hårhed vil minde om en halv ironman..og samtidig give dig mulighed for at trykteste formen..og dermed have et motiverende mål for din træning.

Og ja, der må gerne draftes

Normalt er stævner non-draft, men dette stævne vil blive afviklet i et format hvor du gerne må køre draft. Dette gøres udlukkende af to årsager:

  1. Give eventen en ekstra taktisk dimension.
  2. Jo hurtigere man kører, jo vigtigere er dig udstyr 🙂 Vi er mange der har måtte komme med lange søforklaringer i år om hvorfor vores udstyr skal prioriteres i husholdningsbudgetet..især når der ikke har været stævner, men så med dette stævner, bør al kritik på hjemmefronten kunne fejes af banen 😉

Bemærk at der er rabat på tilmelding hvis du tilmelder dig før 1. August!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.