Team OOB life / Endurancesport

For nogle måneder siden besluttede jeg i samarbejde med Jonas der ejer Endurancesport at genoplive “Team Endurancesport”.

Team Endurancesport var en hold for triatleter som started helt tilbage i 2006.
Dengang var jeg selv meget aktiv triatlet og var en del af Team Endurancesport. Jeg vil faktisk mene at uden Team Endurancesport ville jeg ikke kunne have taget springet til at blive professional.

Fællesskab med plads til individuelle mål

Over sommeren talte Jonas og jeg sammen om at det kunne være fedt at genoplive holdet, men naturligvis med noget af den viden vi begge siden har fundet.

Vigtigt for holdet er:

 1. Det er et fællesskab der rummer individuelle mål. Triathlon er en individuel sport, men fællesskabet og kammeratskabet er nøglen til succes.
  Jo mere ambitiøs man er, jo længere er rejsen mod målen og jo større udsving på “op og nedtursskalaen” får man også.
  Her er fællesskabet ekstremt vigtigt.
 2. Ambitiøs. Da holdet started tilbage i 2006 skete det fordi triathlon var en meget mindre sport en den er i dag.
  Holdet var en rugekasse for taleter, der ikke ønskede eller kunne gå den mere klassiske vej for at få succes.
  Vi har ikke et krav om at man skal have et bestemt niveau for at du kan komme med på holdet, men vi kræver du er ambitiøs og har store mål!
 3. Seriøs.
  Vi ønsker seriøse medlemmer som også giver input til hvordan holdet kan skabes til fremtiden, men som først og fremmest har nogle seriøse værdier der gør de er loyale og kun er villig til at promovere hvad de tror på – og ikke kun gør det for at spare et par tusind kroner.

Sådan kommer holdet for 2020 til at se ud

Team OOB life / Endurancesport kommer til at bestå af 8-10 personer.

3-5 atleter som er etableret på top AG / elite niveau samt 5 talenter.
De etabliseret atleter har vi kontakt med, men talenterne søger vi.

Det tilbyder vi

På Team OOB life / Endurancesport vil du som atlet have følgende fordele, ud over at Jonas og jeg stiller vores samlet 40 års erfaring og viden om triathlon til rådighed.

 1. Adgang til  ekstraordinære priser på udstyr som Felt Bicycles samt andre topprodukter der forhandles i Endurancesport.
 2. Fusion Race kit. Samt ekstra ordinær priser på Fusion Priser.
 3. Stor rabat på OOB life premium coaching. Du vil blive træner af mig (Aleksandar) som er cheftræner i OOB life

Det forventet vi af dig

Da det er “talenter” vi søger til holder forventer vi at du:

 1. Har et ambitiøst mål om at ville blande dig i toppen af din aldersklasse vil Ironman World Championship på Hawaii.
 2. Du prioterer din træning højt. VIGTIGT: Det er ikke et krav du har en bestemt alder. Hvadend du kører i 25-29 eller 50-54 aldersklasse er underordnet.
 3. Du er social af natur. Hvis du kan en helt masse dårlige vittigheder vil det komme dig til gode her.
 4. Du er villig til en 2 årig commitment til teamet. Vi ønsker triatleter vi kan hjæpe med at udvikle! Det tager tid og her er din commitment vigtig.
 5. Du er bosat i Københavnsområdet! Da der vil være nogle samlinger for teamet er det vigtigt du bor i Københavnsområdet!

Sådan bliver du en del af Team OOB life / Endurancesport

Er du interesseret i at blive en del af teamet eller har du spørgsmål til os omkring teamet, så skal du blot kontakte os.
Du kan skrive til mig på: Aleksandar@ooblife.com.
Du kan også kontakte Jonas. Det gør du blot ved at tage ned i Endurancesport (ring gerne i forvejen for at være sikker på han er der).

VIGTIG: Vi arbejder også på at kunne lave et hold omkring AG atleter som er mere åbent for alle. Så vil du gerne være en del af vores team, men ikke lige har tid i kalenderen til at sigte efter top AG placering, så følg med her på bloggen de næste uger!

 

 

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.