Kom med Endurance sport OOB life på tri træningslejr – 7.- 14. Marts 2020

7. til 14. Mats 2020 afholder vi i samarbejde med Endurance Sport og Next Level Camp træningslejr på Mallorca.


Træningslejr med specifik fokus

Vi tilbyder 40 pladser på vores lejr.

Vi fokuserer på professionel, kompetent og personlig vejledning på hele lejren. Det er blandt andet derfor vi er gået sammen med Endurance Sport og Next Level Camp, da begge parter også er 100% dedikeret til triathlon.

For at skabe den bedste mulighed for både at lære nye egenskaber, få trænet på højt niveau og knytte nye relationer til ligesindede har vi delt træningslejren i to dele:

 • En gruppe for erfarne og ambitiøse Age group alteter.
 • For nye triatleter der er på deres første træningslejr. 

Vi ønsker at hver gruppe har mulighed for intensiv sparring med hver af gruppens trænere samt kunne lære hinanden ordentlig at kende, så relationerne deltagerne imellem vil bestå efter træningslejren. 

Trænere på træningslejren

Aleksandar Sørensen-Markovic. Tidligere professionel triatlet, cheftræner i OOB life og over 10 års erfaring som professionel træner. 

Jonas Christoffersen. Indehaver af Endurance Sport. Jonas er tidligere top Age Group triatlet og har i over 10 år haft Endurance Sport som er Danmarks førende specialbutik indenfor triathlon.

Vicenc Castella. Vicenc er OOB life træner og har en personlige Ironman rekord på 8 timer og 26 minutter (Kalmar 2019). 

Ekstra kompetencer 

Frank Jakobsen og Kaisa Jakobsen driver Next Level camp. Det vil være på hotellet med os. Frank træner gennem Sansego nogle af verdens bedste triatleter – med over 10 forskellige vindere ved ironman stævner. 
Kaisa er en af verdens bedste triatleter i sin AG.

Hertil være der være kompetente og professionelle guider – blandt andet Jesper Svensson som er dobbelt ironman vinder (Brasilien og Barcelona) og Thiago Vinal (mangedobbelt Ironman vinder). 

Vores krav til dig

Vi ønsker at skabe en ekstraordinær træningslejr. Det kan vi ikke gøre uden de rigtige deltagere.

Før du tilmelder dig, så vil vi gerne skrive hvad vi forventer af dig som deltager:

 • Nysgerrig på at lære nye ting og indgå i en gruppe. Træningslejrens grupper kommer til at arbejde med bestemte mål, som kræver en god gruppedynamik.
  Ønsker du at vise alle hvor god form du er i når vi skriver marts måned, så er dette ikke campen for dig.
  Er du nysgerrig på at lære nye ting og løfte din triathlon viden til næste niveau samtidig med du knytter gode relationer til ligesindede, så er dette en træningslejr for dig.
 • Indstillet på at arbejde hårdt! Både vores camp for øvet og nye trialteter kommer til at udfordre dig og du vil finde nye grænser.
  Vi forventer du kommer med god træningsmoral og er villig til at yde en ekstraordinær indsats, så både du og dine træningskammerater sammen får det optimale miljø for at udvikle sig i.
 • Klar til at have det sjovt.
  Vi ønsker at samlet 40 forskellige personer der alle har det til fælles at de har en drøm de brænder for.
  Vi ønsker at give al vores viden og erfaring gennem træning, workshops, foredrag og socialt samvær. Har vi har det sjovt, så skaber vi et fællesskab der hjælper alle til at når deres mål. 
  Derfor er det vigtigt at du er nyder at arbejde hårdt i en sjov atmosfære, hvis du ønsker at være en del af vores træningslejr.

Praktisk om campen

 • Dato. 7. til 14. Marts 2020 i Alcudia, Mallorca.
 • Pris for camp: 580 EURO per person i delt dobbeltværelse på 4 stjernet hotel. Der er mulighed for at opgradere.  Bemærk OOB life atleter der træner på OOB life premium betaler 460 EUR per person.
  Dette inkluderer halvpension (drikkevarer betales seperat)

Træner du ikke med OOB life eller er inviteret af Endurance Sport, men interesseret i campen er du velkommen til at skrive til mig på: aleksandar@ooblife.com

Fly og cykeltransport skal tilkøbes. 

 • Booking af campen og alt praktisk via Kaisa på:  kaisa@nextlevelcamp.com.
  Evt.  transport af egen cykel skal bookes og betales i forbindelse med køb af den enkelte persons flyrejse.
  Der er mulighed for at transportere sin cykel ned med lastbil, og i finder  info om dette følger på NLC hjemmeside.

Vi glæder os meget til en fantastisk uge på Mallorca!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.